e
Banner

Etiketler: fuar lojistiği



CTT fuar ve sergi lojistiğine sağlam girdi sağlam büyüyor


Yayın: 20-12-2013
Kategori: Lojistik

Uzun yıllara dayanan tecrübeleri, operasyonun her aşamasında müşterilerini bilgilendirmeleri ve her türlü soruna ivedilikle çözüm bulmaları sayesinde fuar ve sergi lojistiğinde tercih edilen bir firma haline geldiklerini belirten CTT Genel Müdürü Hilal Ergun, 2014’te de bu alanda büyümeye devam edeceklerini söylüyor.




FL fuar lojistiğine yeni bir soluk getirecek



Sektörde yeni bir firma olmasına rağmen alanında uzman ekibiyle kısa sürede başarılı işlere imza atan FL Fuar Lojistik, teknolojiyle güçlendireceği lojistik altyapısı ve butik çözümleriyle fuar lojistiği alanında alternatif adres olmayı hedefliyor. 




Fuar lojistiğinin butik ve inovatif markası: FL FUAR


Yayın: 25-12-2017
Kategori: Lojistik

Fuar lojistiği sektöründe marka bilinirliğini arttıran FL Fuar, 2017’de 50 ülkede 212 ayrı ihtisas fuarında, 750’den fazla bireysel katılımcıya hizmet sundu. Geliştirdikleri butik çözümler ve inovatif yaklaşımlar sayesinde ihracatçıları büyük bir maddi külfetten kurtardıklarının altını çizen firma ortaklarından Oktay Tolunay, “Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirketin kurduğu ekip artık Türkiye fuar lojistiği sektörüne yön vermeye başladı” diyor. 




Mars, Türkiye’den 203 firmayı Köln'e taşıdı


Yayın: 22-10-2021
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, 9-13 Ekim 2021 tarihleri arasında Köln’de gerçekleşen ANUGA Gıda Fuarı’na Türkiye’den 203 firmayı taşıyarak Türk lezzetlerinin uluslararası tanıtımına destek oldu. 




Batu International Logistics fuar lojistiğinde çıtayı yükseltti



Batu International Logistics, fuar lojistiğinde lider partner olma hedefiyle ekibini güçlendirdi. Şirketin Genel Müdürü Efe Göktuna, uzun yıllardır faaliyet gösterdikleri fuar lojistiğindeki birikimlerini bu alandaki uzman ekibin tecrübesiyle birleştirdiklerini kaydetti. Göktuna, “Fuar lojistiği hizmetlerini A’dan Z’ye tek elden sunabiliyoruz.” dedi.




Fuar lojistiği hareketleniyor


Yayın: 27-12-2021

Pandemi nedeniyle büyük ölçüde iptal edilen ya da ertelen fuarlar yeniden başlarken fuar lojistiği hizmetlerine ilgi tekrar arttı. Fevzi Gandur Logistics Fuar Operasyonları Müdürü Murat Kaya, “Entegre fuar lojistiği hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimizin yüklerini, tanıtım ürünlerini ve stant malzemelerini dünyanın her yerindeki ticari fuarlara güvenle taşıyoruz.” dedi.




Lima Logistics’ten A’dan Z’ye fuar lojistiği hizmeti


Yayın: 21-12-2022
Kategori: Lojistik

Lima Logistics. fuar lojistiğinde all-in servisiyle Türk ihracatçısının A’dan Z’ye tüm operasyonel süreçlerinde yanında oluyor. Lima Logistics Fuar ve Etkinlik Lojistiği Müdürü Serkan Kes, özel imal ettikleri, zaman ve yer avantajı sağlayan, depolama maliyeti oluşturmayan ‘Expocase’ sandıklarıyla müşterileri için büyük kolaylık sağladıklarını söyledi. 




Mars Hava ve Deniz Kargo, uluslararası fuarlara damgasını vurdu


Yayın: 07-11-2023
Kategori: Lojistik

İstanbul Ticaret Odası milli katılım organizasyonu ile Köln Anuga Uluslararası Gıda Fuarı ve Automechanika Dubai fuarlarına katılan 383 Türk markası, fuar operasyonlarında Mars’ı tercih etti. Uluslararası fuarlara Türkiye’den markaları taşıyan Mars, müşterilerine anahtar teslim hizmet sundu.




Lima Lojistik fuar lojistiğini yeni bir boyuta taşıyor


Yayın: 19-12-2023

2023’te 138 adet fuarda faaliyet göstererek 1.500’ün üzerinde ayrı fuar katılımcısına servis sunan Lima Lojistik, fuar lojistiğini yeni bir boyuta taşıyor. Konsolide Fuar çıkış uygulaması ve ExpoCase özel fuar paleti sistemiyle fuar lojistiğinde devrim niteliğinde bir fark yarattıklarını belirten Lima Lojistik Fuar İş Geliştirme Müdürü Birkan Secil, 2024’te sürdürülebilir lojistik anlamında hayata geçirdikleri Lima Green projesini bu alana taşırken, IELA üyeliğini tamamlayacaklarını söyledi.